Spacecake maken het beste recept

Spacecake maken het beste recept

17 mei 2023

Spacecake maken: Het Beste Recept voor een Hemels Resultaat

Ingrediënten en Materialen

Ingrediënten:

- 200 gram boter - 200 gram suiker - 4 eieren - 250 gram zelfrijzend bakmeel - 1 theelepel vanille-extract - 150 gram fijngemalen cannabis (gemiddelde potentie)

Materialen:

- Mengkom - Mixer - Cakevorm - Bakpapier - Oven

Stap 1: Decarboxylering van de cannabis

- Verwarm de oven voor op 110 graden Celsius. - Verspreid de fijngemalen cannabis gelijkmatig op een bakplaat bekleed met bakpapier. - Bak de cannabis gedurende 30-40 minuten in de voorverwarmde oven. Dit proces activeert de cannabinoïden en zorgt voor een betere psychoactieve werking.

Stap 2: Bereiding van de boter

- Smelt de boter in een pan op laag vuur. - Voeg de fijngemalen cannabis toe aan de gesmolten boter en roer goed om het gelijkmatig te verdelen. - Laat het mengsel op laag vuur sudderen gedurende 2-3 uur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de boter aanbrandt.

Stap 3: Het cakebeslag maken

- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. - Klop in een mengkom de suiker en eieren tot een luchtig mengsel. - Voeg de gesmolten wietboter toe aan het suiker-eimengsel en mix goed. - Voeg het zelfrijzend bakmeel en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag.

Stap 4: Bakken van de spacecake

- Bekleed de cakevorm met bakpapier en giet het beslag erin. - Plaats de cakevorm in de voorverwarmde oven en bak gedurende 45-50 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt wanneer deze in het midden van de cake wordt gestoken. - Haal de cake uit de oven en laat deze volledig afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.

Stap 5: Genieten van de spacecake

- Snijd de afgekoelde spacecake in plakjes en serveer. - Houd er rekening mee dat spacecake een wat langzamere werking kan hebben dan andere cannabisproducten. Begin daarom met een klein stukje en wacht minimaal 1-2 uur voordat je meer neemt. - Bewaar de overgebleven spacecake in een luchtdichte container op een koele, donkere plaats om de versheid te behouden.

Conclusie

Met dit recept kun je thuis je eigen heerlijke spacecake maken. Het decarboxyleren van de cannabis en het maken van wietboter zorgt voor een optimale werking van de cake. Zorg er altijd voor dat je verantwoordelijk omgaat met het consumeren van spacecake en houd rekening met de potentie en de gewenste dosering. Geniet van deze smakelijke en buitengewone manier om van cannabis te genieten!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden